20 de octubre de 2013

REFLEXIONS SOBRE L´ENERGIA SOLAR TÈRMICA

A principis de l´any 2013 l’Agència d’Energia de Barcelona, d´Hàbitat Urbà de l’Ajuntament de Barcelona, va iniciar un procés de reflexió entorn el paper de l´energia solar tèrmica a Barcelona: les Jornades de Reflexió Solar.

L’objectiu d’aquestes Jornades ha estat, partint de la diagnosi dels 12 anys d’Ordenança Solar Tèrmica a Barcelona, identificar les principals barreres oportunitats d’aquesta tecnologia per tal de reimpulsar-la com a solució de generació renovable als edificis i contribuir així a reduir el consum d’energies primàries convencionals i l’emissió de gasos amb efecte d´hivernacle.

Podeu llegir més sobre els objectius i estructura d’aquest procés, així com les conclusions de les taules de treball al web www.solartermicabcn.cat.
 
Finalitzades les Jornades de Reflexió Solar, us convidem a donar la vostra opinió respecte la idoneïtat i prioritat de les diferents línies d’actuació que han estat proposades a través de les Taules de treball, mitjançant el qüestionari que trobareu a la secció “Participa” a la web de les Jornades de Reflexió.


 
Publicat el 17/10/2013

No hay comentarios: