15 de diciembre de 2013

Bones festes i bon solstici d’hivern

Des de l’Agenda 21 Escolar volem agrair les postals que ens heu enviat aquestes setmanes plenes d’il·lusió. També us volem recordar que, en dates com aquestes, sovint ens desfem de joguines moltes vegades en bon estat perquè ja no ens agraden o ja no són per a la nostra edat. Us animem que tingueu en compte els canals de reutilització de joguines de segona mà i les campanyes d'entitats solidàries. I si les joguines les voleu llençar perquè no funcionen bé, recordeu que podeu reparar-les vosaltres mateixos o donar-les a alguna entitat que les pugui reutilitzar. A més a més de tot això, ja sabeu que al PVME podeu portar joguines elèctriques i electròniques (amb circuïts, piles o bateries) fetes malbé, així com petits aparells elèctrics en desús (altaveus, calculadores, comandaments a distància, reproductors de música, telèfons mòbils, etc.).

En qualsevol consum que feu aquests dies recordeu de comprar productes el màxim de respectuosos amb l'entorn i amb les persones. Rebutgeu productes en l'etiquetatge del qual tingueu dubtes sobre l'origen i la seva fabricació, eviteu l'embalatge innecessari, sigueu crítics amb la publicitat que rebem, informeu-vos bé d'alternatives més enllà dels objectes materials i continueu coherents als valors i costums sostenibles que ensenyem. I com a postals per enviar als amics i familiars us mostrem les que fa servir Annie Leonard, divulgadora dels EUA sobre el consum conscient (The story of the stuff): amor, temps i prosperitat.

Finalment, us recordem que, aprofitant les vacances nadalenques, tothom que encara no el tingui, podeu passar a recollir el vostre diplomaque us acredita enguany com a centres de l'Agenda 21 Escolar.

A tots i a totes us desitgem molt bon solstici d’hivern i una bona entrada d’any!



20131211 04W.Felicitacio

No hay comentarios: