2 de diciembre de 2013

Deu anys d'Agenda 21 a Sabadell. Felicitats!

L'Agenda 21 Escolar de Sabadell celebra enguany el desè aniversari i des del Notícies recomanem que us atanseu a conèixer aquesta xarxa veïna alhora que felicitem tots els seus centres i responsables.

L'Agenda 21 Escolar de Sabadell, la qual està adherida i és cofundadora de la Xarxa d'Escoles per la Sostenibilitat de Catalunya, ha celebrat aquest curs el desè aniversari de la seva creació. Al llarg d'aquest temps, ha estat promovent pràctiques participatives des de la sostenibilitat en els centres educatius de la ciutat. Projectes sobre jardineria, hort ecològic, eficiència energètica, estalvi d'aigua, prevenció i gestió dels residus són només alguns exemples dels més de 200 projectes que han desenvolupat els més de 60 centres de Sabadell. En tots aquests projectes es procura introduir la sostenibilitat mitjançant l'educació en l'acció i el reforç dels vincles entre la ciutat i els centres.

En el seu web, a més d'introduir en el marc teòric, podreu veure els projectes dels centres que, al llarg dels anys, han anat fent així com la informació de jornades i intercanvis, calendari i recursos per al professorat. És en aquest darrer apartat on us recomanem que hi feu un cop d'ull ja que hi trobareu classificats per temàtiques alguns recursos disponibles a Internet com, per exemple, la guia de la maleta De l'hort a casa, Pensem el que mengem, Desemboliquem la factura elèctrica entre altres materials sobre energia, residus i mobilitat. Si voleu tenir una idea introductòria sobre l'experiència dels centres en matèria d'hort, aigua i energia i residus no us perdeu tampoc les càpsules informatives.
  
Finalment, des de l'A21E de Barcelona volem felicitar als centres i als responsables de l'A21E de Sabadell per la seva trajectòria i compromís amb la sostenibilitat. Felicitats per 10 anys de millorar l'entorn!



20131127 13W.Sabadell

No hay comentarios: