2 de diciembre de 2013

L'aigua i el seu esperit vist pels joves de Casp

L'alumnat del Col·legi Casp, que va assistir a una de les sessions per a centres de l'A21E del Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient, diu la seva.

En la sessió en que va participar l'alumnat del Col·legi Casp - Sagrat Cor de Jesús es va visionar el documental «El espíritu del agua», una realització del conegut director Fernando Mirones, en la que s'explica la relació de la humanitat amb l'aigua al llarg de la història. A través de sorprenents imatges i un interessant guió, ens adonem de fins a quin punt les societats han estat i estan condicionades per l'aigua. L'alumnat ens destaca allò que més li va cridar l'atenció:
   
«La sessió ens va agradar molt i ens vam quedar impactats amb algunes idees com, per exemple, el tema de les ampolles d'aigua [consum ingent d'aigua per fabricar el plàstic d'una ampolla], els rituals de certes tribus, etc. El missatge que vam extreure és que sense aigua no podem viure i  que hem d'aprendre a valorar-la. Així doncs, la conclusió és que s'haurien de proposar idees d'estalvi d'aigua al cole i buscar alternatives més ecològiques per evitar el seu malbaratament. Ha estat molt bona experiència i n'estem molt agraïts».

SAC - Agenda 21 Escolar Casp



20131127 11W.CaspFICMA

No hay comentarios: