15 de diciembre de 2013

El Com Funciona Barcelona estrena web

El Com Funciona Barcelona està dirigit als centres educatius d'educació formal des de llars d'infants fins a batxillerat passant per propostes específiques d'educació especial. Aquest programa ofereix més de 45 visites a instal·lacions de gestió ambiental i activitats a l'aula. La proposta pedagògica està basada en la descoberta i la investigació per aconseguir l'adquisició de coneixements, valors i actituds. Cada activitat s'adapta al objectius del nivell educatiu, al seu currículum i disposa de diverses propostes de suport al professorat per treballar-ho prèviament i posterior a la visita.

Més del 50% de les activitats que s'han realitzat aquest curs han estat per a centres de l'A21E. Durant l'hivern continua sent un bon moment per fer activitats educatives i us convidem a que complementeu els vostres treballs curriculars amb visites a la Fàbrica del Sol, el parc del Laberint d'Horta, els Punts Verds o, com a novetat, una estació de recollida pneumàtica de residus.

Podeu consultar el nou web cercant les activitats sobre el plànol de la ciutat i consultant les temàtiques ambientals que ofereix. Per reservar qualsevol activitat cal accedir al web del Programa d'Activitats Escolars (PAE) i clicar en el menú desplegable de l'apartat Entitat: «Medi Ambient i Serveis Urbans. Com Funciona Barcelona». Aquestes activitats són gratuïtes pels centres de l'Agenda 21 Escolar.



20131211 14W.ComFunciona



No hay comentarios: