19 de diciembre de 2013

CONEIXEU EL PROJECTE ESTÀRTER?

Teniu ganes d’emprendre col·lectivament? Participeu d’un projecte col·lectiu i voleu afrontar millor alguns reptes del dia a dia? Us iinteressa conèixer altres projectes col·lectius del sector cooperatiu, de l’economia social, dels moviments socials? No acabeu de trobar una proposta formativa adequada per manca de temps, diners o sintonia amb les línies majoritàries de gestió de projectes socials?
L’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) i membres del Centre de Recerca i Informació en Consum (CRIC, editors de la revista Opcions) juntament amb altres deu institucions i entitats, organitzen una formació col·laborativa amb vocació transformadora que pretén facilitar reflexions i eines per fer front als reptes del dia a dia.
Es tracta d’una proposta formativa innovadora que combina tres modalitats pedagògiques:teòrico-pràctica (per part d’un equip docent), col·laborativa (entre alumnes/projectes) ipersonalitzada. En total compta de 4 mòduls que es portaran a terme entre el 10 de gener i el 23 de maig. Els mòduls, també anomenats “esferes”, s’estructuren de la següent forma*:
Esfera invisible. Allò que no es veu, les relacions que teixeixen un grup i que condicionen el dia a dia.
Esfera visible. Allò que es veu, el que volem que es vegi, el que comuniquem a l’exterior.
Esfera tangible. El que ens fa tangibles, els comptes, impostos, fluxos de caixa, estatus legal…
Esfera pensable. Com ens pensem i pensem; com ens organitzem.
*Es pot assistir a una o més esferes, de forma independent. 
Les organitzacions signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat gaudiran d’un preu reduït d´inscripció sense estar subjectes a la data límit de matriculació (consulteu les tarifes al tríptic del projecte). Només cal que envieu un correu electrònic a igop.bcn@uab.cat indicant “Estàrter. Signant Agenda 21” i es posaran en contacte amb vosaltres per gestionar la vostra inscripció. redüit i
Més informació al web: www.estarter.cat
Consulteu el dossier i el video-streaming de l´acte de presentació.


No hay comentarios: