15 de diciembre de 2013

L’alumnat de secundària decideix

La Conferència Internacional de Joves Tinguem Cura del Planeta apropa la dimensió de la política ambiental a l’educació reglada. Mobilitza i compromet el jovent a analitzar i debatre, amb la resta de la comunitat educativa, els principals reptes socioambientals actuals. És un procés de construcció de l’aprenentatge en el qual els joves es reuneixen, deliberen sobre els temes proposats i escullen els representants que comunicaran les idees acordades en diferents espais d’intercanvi.
  
Aquest procés és internacional i, per tant, estan previstes trobades d’intercanvi entre joves a escala catalana, estatal, europea i mundial. Aquestes conferències són un punt rellevant que motiva l’alumnat i millora la qualitat de les propostes. Enguany es preveu la realització de la3a Conferència Catalana el dia 2 d’abril de 2014.
  
Per tal de dur a terme el procés, disposeu d'una proposta en forma de Guia metodològica Tinguem Cura del Planeta, en la qual es tracten els passos que cal seguir i es detallen objectius i fites distribuïts al llarg de tres cursos (tot i que aquesta temporalitat pot adaptar-se a la realitat de cada centre). També disposeu del vídeo resum del procés.
Tant pels centres que ja fa algun curs que hi participeu, com per aquells que us interessaria engegar un procés participatiu amb aquesta proposta, us demanem que empleneu el següent formulari. Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic agenda21escolar@bcn.cat o trucant al 93 256 25 99.



20131211 3W.TCP


No hay comentarios: