2 de diciembre de 2013

Els cicles formatius convidats a participar en el GreeNET

Un projecte europeu ofereix als centres amb graus mig i superior l'oportunitat de fer visibles les seves bones pràctiques sobre sostenibilitat.

GreenNET és una iniciativa europea que té com a principal objectiu generar una estratègia ambiental educativa que faciliti la transició dels joves estudiants cap a professions que incorporin la sostenibilitat i la protecció de l'entorn. Des de principis d’any, els 5 estats participants (Grècia, Àustria, Bèlgica, Alemanya i Espanya) han estat recopilant bones pràctiques d’educació ambiental i fent aportacions per identificar els criteris imprescindibles que han d’incorporar per tal d’assolir els objectius de l’educació ambiental i apropar els estudis dels joves a l’economia verda.
                                  
Actualment, GreenNET està implementant accions per vincular el món educatiu i formatiu amb el món laboral en una comunitat d'abast europeu, i està especialment dirigida al professorat de secundària i batxillerat i, sobretot, de cicles formatius.

Si el vostre centre està fent passos per millorar l'entorn des de l'àmbit educatiu i vol acostar el futur professional dels seus alumnes al mercat laboral emergent de l’economia verda, aquest és el vostre projecte. Tots vosaltres esteu convidats a participar i contribuir, amb la vostra experiència, a identificar i aplicar les millors eines pedagògiques per augmentar l'interès dels estudiants en el sector de l'ocupació verda (interdiciplinarietat, integració curricular, participació d'experts professionals, metodologia d'experimentació i investigació, ús de TIC, aspectes socials, versatilitat, etc.).

Teníeu ganes d'aprofundir en l'educació per la sostenibilitat des del vostre grau i no sabíeu com fer-ho? Voleu formar part d'un projecte europeu i conèixer experiències d'altres països? Aquesta és l’oportunitat per fer-ho i connectar l'educació ambiental amb l'economia verda!

Informeu-vos enviant un missatge a Ecoinstitut Barcelona ( ecoinstitut@ecoinstitut.es) i consulteu el web oficial (anglès) o la pàgina de GreeNET en català per a més informació.



20131127 14W.GreeNET
 Imatges d'una sessió de treball del professorat grec sobre bones pràctiques

No hay comentarios: