21 de noviembre de 2013

DEL VERD URBÀ A LA RENATURALITZACIÓ DE LA CIUTAT

El proper dijous 28 de novembre tindrà lloc la presentació oficial del Pla del verd i de la biodiversitat de Barcelona a l´Auditori de la Biblioteca Jaume Fuster de 16 a 20 hores.
El Pla és un instrument estratègic en relació a la conservació del verd i de la diversitat biològica, apectes recollits a l´objectiu 1 del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.
La jornada serà presentada per Joan Puigdollers, Regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans-Hàbitat Urbà de l´Ajuntament de Barcelona; Roman Llagostera, Gerent Adjunt de Medi Ambient i Serveis Urbans de l´Ajuntament de Barcelona; Vicente Guallart, Arquitecte en cap de l´Ajuntament de Barcelona; i Antoni Alarcón, president de l´Associació de Professionals del Medi Ambient (APROMA).
Chantal van Ham, membre de l´Oficina del Programa Europeu de la International Union for Conservation of Nature (IUCN) oferirà la conferència "Els valors de la biodiversitat per a la vida urbana. Una perspectiva internacional".
A continuació es debatrà amb membres de les universitats UABUBUPC i del centre de recerca CREAF sobre què aporta la infraestructura verda a la qualitat de vida.
La jornada és gratuïta amb inscripció prèvia. Les places són limitades a l´aforament de l´espai. Podeu formalitzar les vostres inscripcions omplint aquest formulari, contactant al telèfon 93 245 29 01, o a través d´un correu electrònic a aproma@aproma.org.


Publicat el 18/11/2013

No hay comentarios: