17 de noviembre de 2013

Voleu apropar-vos al litoral?

Comença la segona edició de l'Apropa’t al litoral que proposa a l’alumnat de cicle superior de primària i secundària investigar la qualitat de les platges de Barcelona. Us hi animeu? 


Des de la Fundació Navegació Oceànica Barcelona (FNOB) i el Consorci El Far, amb la col·laboració de l’Agenda 21 Escolar i l’Ajuntament de Barcelona, arrenca la segona edició de l'Apropa’t al litoral, el qual està emmarcat en el projecte educatiu de la regata Barcelona World Race, i proposa investigar la qualitat de les platges de Barcelona, escenari de sortida i arribada de la competició.
  
Aquest projecte facilita la reflexió sobre la importància del nostre comportament amb l'entorn i la problemàtica dels residus sòlids i microplàstics al nostre litoral. També fomenta el treball col·laboratiu en línia entre tots els centres participants. Per a aquesta activitat, es posa a la disposició dels centres la guia del docent, en la qual s'explica tot el funcionament de l’activitat, i el quadern de camp, que conté fitxes educatives pel treball de l'alumnat. Hi ha fitxes pensades per utilitzar-les a l'escola i d'altres, fora del centre (es contempla la realització de dues sortides a la platja per emprar-les). Tot i això, l'escola podrà fer les fitxes que consideri oportunes a cada moment. També disposareu d'una bossa en préstec amb materials per facilitar les observacions a la platja.

L’Apropa’t al litoral està pensat per alumnat de cicle superior d’educació primària i ESO. Per a més informació escriviu aparticipa@barcelonaworldrace.org. Podeu veure el que van fer els centres que hi van participar l’any passat en aquests dos vídeos: vídeo 1 ivídeo 2.

 20131112 02W.Litoral


No hay comentarios: