21 de noviembre de 2013

EMPRESES COMPROMESES AMB LA SOSTENIBILITAT

Com ja sabeu, durant el mes de novembre s´han organitzat dues sessions adreçades a sectors concrets que formen part del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. El 6 de novembre es va convocar les empreses i el 13 de novembre les associacions.
 A la sessió adreçada a les empreses i organitzacions empresarials, que es va fer en col·laboració amb Barcelona Activa i la Xarxa d´Economia Social de Barcelona (XESB), varen assistir una trentena de persones. 
 Hi van intervenir tres experiències exitoses en l´aposta per la sostenibilitat i la responsabilitat social a l´empresa: Sergio Colado (Nechi Group), Jorge León (Can Cet) i Mònica Fornt (Grup Papelmàtic). 
 Frederic Ximeno, director d’innovació de l’Estudi Ramon Folch, va tancar la part de les intervencions amb una presentació sobre la importància estratègica de la sostenibilitat per a les empreses i la seva competitivitat. 
 Finalment, es van configurar grups de treball on els assistents van compartir les seves iniciatives, reptes i obstacles per dur a terme nous projectes.
 Aquí podeu consultar l´informe de la sessió adreçada a les empreses.
 
 


Publicat el 18/11/2013

No hay comentarios: