10 de noviembre de 2013

Compartim al Twitter les accions que fan els centres amb #a21ebcn

Durant l’acte de signatura vam donar el tret de sortida a la publicació de piulades amb el hashtag #a21ebcn per compartir les accions relacionades amb la sostenibilitat als centres

El twitter és un servei que permet els seus usuaris enviar i llegir missatges de text d’una longitud màxima de 140 caràcters anomenats tweets o piulades. Cadascun dels missatges es mostren a la pàgina del perfil de l’usuari i són també enviats immediatament a altres usuaris que han triat l’opció de rebre'ls (seguidors).

Twitter utilitza hashtags per identificar de forma ràpida un tema sobre el qual gira certa conversa. Aquest hashtag és una cadena de caràcters formada per una o diverses paraules concatenades i precedides per un coixinet (#).

El departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Barcelona compta amb el perfil de Twitter @BCN_MediAmbient el qual informa de tots els esdeveniments que tenen lloc a la ciutat en matèria de medi ambient. En aquest mateix perfil dóna a conèixer les bones pràctiques, experiències, esdeveniments que tenen lloc en el marc del programa Agenda 21 Escolar, amb el hashtag #a21ebcn.

Moltes de les escoles que formeu part del programa, disposeu d’un compte de Twitter en la que expliqueu, als vostres seguidors, el que aneu fent al centre, les activitats, les excursions, etc. I perquè no fer-ho també amb els projectes d’Agenda 21 de la vostra escola?

Us animem a donar a conèixer i compartir amb tota la ciutat afegint #a21ebcn als vostres tweets les vostres actuacions com, per exemple, millores en l’hort, experiments, excursions a la natura, visites a equipaments de la ciutat, debats sobre sostenibilitat, actes relacionats, etc. Una nova manera de fer-ne ressò al vostre abast.

20131028 04W.Twitter

No hay comentarios: