17 de noviembre de 2013

El Petit FICMA clou l'edició d'enguany amb èxit de participació

Més de 180 alumnes de secundària i batxillerat de 5 centres diferents assisteixen a les activitats del Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient (FICMA)


Els passats 5 i 7 de novembre es van realitzar les sessions del Petit FICMA d'enguany. En la primera, dirigida a alumnat de batxillerat, van assistir prop de 50 persones de l'Escola Pia Sant Antoni i el Col·legi Casp – Sagrat Cor de Jesús. A través d'una cinta realitzada per un dels directors més importants de l'estat, Fernando Mirones, sobre la importància de l'aigua en les cultures humanes, els assistents van aprendre sobre el llenguatge visual per comunicar continguts de caire naturalístic.

En la segona sessió, enfocada a alumnat d'ESO, van assistir alumnat del Centre Educatiu Projecte, l'Institut Turó de Roquetes i l'Institut Príncep de Girona. En total, 126 persones en una sessió en la que van conèixer al polifacètic Humberto Ríos, científic investigador sobre la biodiversitat, l'agricultura i músic, guardonat pels premis Goldman l'any 2010. A partir d'una breu projecció i una xerrada, els assistents van conèixer la importància de l'agricultura sostenible en les zones rurals com a mesura per conservar la biodiversitat. El grup de música d'Humberto, d'estil folk cubà, també van oferir un concert amb cançons de lletres molt agudes.

Finalment, des de l'Agenda 21 Escolar, volem agrair al personal de la Biblioteca de la Sagrada Família per l'acollida rebuda en les seves instal·lacions al llarg de les sessions.


20131112 04W.FICMA

No hay comentarios: