10 de noviembre de 2013

Escola Nen Déu i Escola d'EE Rel a prop del parc Guinardó

S’inicia una col·laboració de les escoles en el manteniment del parc. Podrem fer-nos nostre el fantàstic espai verd proper als centres i aprofundir en què implica l’ofici de jardiner.

Aquests fantàstic matí assolellat, hem iniciat les nostres tasques al parc del Guinardó. Envoltats de verd i de sons d’ocells i d’aigua de la cascada, hem plantat rosers en un parterre. En Miguel, el jardiner, ens ha explicat com ho havíem de fer i ens ha presentat les eines i la planta. Llavors, ens hem posat els guants i hem començat a treballar fent files de tres i quatre plantes: hem fet un forat adequat per que entressin les arrels del roser, hem posat la planta, hem tornat a col·locar la terra i hem fet un petit cercle al voltant pel facilitar el reg.

Ens ho hem passat molt bé i també hem après molt! Cada setmana vindrem a regar, treure les herbes que aniran sortint al parterre, escombrar els camins dels costat i anirem veient com el roser es va fent seu l’espai. Quan surtin les primeres roses ens farà molt il·lusió!

Avui ja hem après com arribar al parc, poc a poc ens l’anirem fent més nostre i coneixerem els seus secrets i racons.

20131028 09W.ParcGuinardo

No hay comentarios: