17 de noviembre de 2013

L’acte de signatura des de diverses perspectives

Si no vau poder assistir a l’acte de signatura de l'A21E de l'inci de curs, ara teniu l’ocasió de veure una mostra del que va passar a través d’alguns dels vídeos realitzats pels centres que sí hi van anar

El passat 11 d’octubre vam celebrar l’acte de signatura del curs 2013-14 de l’Agenda 21 Escolar al Saló de Cent de l’ajuntament. En ell, centres educatius de Barcelona van signar el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. Alguns dels centres que hi van participar han realitzat vídeos amb fotografies que il•lustren els moment més emblemàtics del matí.

L’Eskamot verd de l’Escola Sant Ramon Nonat, a través de l’«Operació: Saló de Cent», mostra la intervenció inaugural que van dur a terme ells mateixos. En aquest acte solemne, el tinent d’alcalde de la ciutat els va entregar la placa d’Escola+Sostenible ja que enguany inicien el seu primer projecte triennal. Un nou pas de gegant, de l’Eskamot verd per millorar l’escola, la ciutat... i el món. Disculpeu la qualitat de les imatges... és un malentès del càmera.

L’Escola Auró enguany també hi participava en qualitat de renovació dels seu projecte triennal. Aquest curs han començat el seu tercer triennal! A través d’un recull de fotografies pròpies mostren el més destacat des del seu punt de vista del seu pas pel Saló de Cent.

L’Escola La Maquinista va participar en l'acte amb 3 representants de l'alumnat, els quals van recollir de la mà de les autoritats, la placa d'Escola+Sostenible que els identifica com a centre amb projecte triennal. La bellesa del saló, el lliurament amb les autoritats, la sortida a l'estrada a col•locar la banderola en el plànol de la ciutat, etc. Moments emotius d'un matí inoblidable.

20131112 07W.VideosSignatura

No hay comentarios: