10 de noviembre de 2013

Festival de Cinema de Medi Ambient 2013

Si encara no heu reservat les vostres places per a les sessions de batxillerat que organitzen el FICMA i l'Agenda 21 Escolar, afanyeu-vos. En queden molt poques!


Més de 170 estudiants de 5 centres educatius de l'Agenda 21 Escolar, ja s'han apuntat a les dues sessions documentals que es faran els propers 5 (batxillerat) i 7 (secundària) de novembre. La cita és a les 9.30 hores a la Biblioteca de la Sagrada Família (c/ Provença, 480). Per facilitar l'organització, recordeu de ser puntuals.

Els centres que encara no us heu inscrit i voleu participar-hi us informem que s'obrirà una llista d'espera per a la sessió de secundària i que encara queden places disponibles per a batxillerat. Si voleu venir amb alumnat de 3r o 4t d'ESO i us sembla bé la temàtica, podríeu inscriure-us a la sessió del dia 5 (batxillerat).

Dimarts 5 de novembre. Alumnat de batxillerat (places disponibles)
El espíritu del agua
Acompanyant aquesta producció comptarem amb la presència del reconegut director i guionista Fernando Mirones, premiat zoòleg que ha participat en més de 130 pel·lícules documentals d'història natural. Amb els estudiants, es tractarà la importància del llenguatge documental per incidir en la consciencia ambiental de la societat i com l'ús de l'aigua pot arribar a condicionar el desenvolupament d'una comunitat.

Dijous 7 de novembre. Alumnat de secundària (places exhaurides)
Historias y canciones de Chencho por la diversidad rural
El guardonat amb el Premi Goldman 2010, els «nobel del medi ambient», Humberto Ríos Labrada, serà present per compartir amb els estudiants una cinta sobre les experiències viscudes en la transformació d'una comunitat cubana a través de l'agricultura ecològica i sostenible.

Cada centre educatiu de l'A21E pot assistir amb un grup reduït d'alumnes, un grup classe o diversos grups en diverses sessions. Per assistir cal que contacteu amb nosaltres mitjançant el telèfon 93 256 25 99 o el correu agenda21escolar@bcn.cat i indiqueu el nombre d'alumnat i professorat i la/les sessions que esteu interessats. Activitat gratuïta. Imprescindible inscripció prèvia. Aforament limitat.

Endavant... i acció!

20131028 12W.FICMAESO

No hay comentarios: