17 de noviembre de 2013

La comissió verda l'Alexandre Galí ja està en marxa!

L’alumnat que forma la comissió coordinadora d’A21E de l’Escola Alexandre Galí ja està preparat per començar a motivar, decidir i actuar per millorar el seu centre


Aquesta comissió està formada per un representant de cada classe (dos en el cas d’infantil) i ens reunim un cop al mes, aproximadament. Els delegats verds fan una tasca importantíssima: s’encarreguen d’aportar idees, acordar accions conjuntes, comunicar-les a la resta del grup i motivar als companys per posar-les en marxa.

Tot plegat persegueix un triple objectiu: en primer lloc, millorar el funcionament de l’escola perquè sigui més verda i més sostenible; en segon lloc, interioritzar hàbits individuals i col·lectius que siguin més respectuosos amb el medi ambient i, en tercer lloc, implicar als alumnes en dinàmiques participatives a nivell d’escola.

L’objectiu inicial que ens hem plantejat aquest any ha estat aconseguir reduir els embolcalls dels esmorzars. Si fem que cada cop més nens i nenes utilitzin la carmanyola, els embolcalls reutilitzables o la bosseta per embolicar l’esmorzar, en comptes de paper d’alumini o plàstic, haurem aconseguit reduir un gran volum de deixalles.

L’any passat vam obtenir uns resultats prou bons, però encara es poden millorar. Esperem que tothom col·labori per aconseguir aquesta gran fita!

 20131112 09W.EscolaAlexandreGali

No hay comentarios: