25 de mayo de 2014

6 REPTES DE LA CIUTAT CERQUEN SOLUCIÓ

El BCN|Open Challenge és el compromís de l’Ajuntament de Barcelona i Citymart per contractar empreses i emprenedors que aportin una solució innovadora a sis reptes per transformar l’espai públic i els serveis de la ciutat.

L’Ajuntament de Barcelona i Citymart.com fan una crida internacional a empreses i emprenedors perquè proposin solucions innovadores a sis reptes per transformar l’espai públic i els serveis de la ciutat.

El BCN|Open Challenge adopta un compromís directe per a contractar les solucions guanyadores, fet que el diferencia d'atres concursos urbans. En aquest sentit, Barcelona aposta per la contractació pública per fomentar la innovació, l’esperit empresarial i el creixement de les petites i mitjanes empreses.

Els reptes contemplen aspectes diversos com la minimització dels robatoris de bicicletes, l'impuls dels sistemes de suport per reduir l’aïllament social, el monitoratge dels fluxos de vianants o el foment del comerç local mitjançant la tecnologia. Consulteu tots els reptes i les seves especificitats.  

Consulteu la guia per a la presentació de propostes.




No hay comentarios: