25 de mayo de 2014

EL DISSENY ÉS AQUÍ!

El dimecres 4 de juny, en el marc de l’Ecodesign Day, té lloc la conferència 'El paper estratègic del disseny en l'economia circular' a càrrec de Sophie Thomas, codirectora de disseny a l'Action Research Centre. Les inscripcions ja estan obertes.

Info 137 01 intern BCDDel 2 al 14 de juny torna la Barcelona Design Week, la cita de referència anual emmarcada en l’àmbit del disseny, la innovació i l’emprenedoria organitzada per BCD i el FAD i coorganitzada pel Fòrum d’Inversió ACCME.

Aquesta plataforma internacional convoca, una vegada més, empreses, dissenyadors, emprenedors i altres agents de l’àmbit empresarial, la innovació i les indústries creatives. Sota l’eslògan El disseny és aquí!, la 9a edició del Barcelona Design Week(BDW 2014) aprofundirà en el disseny amb un ampli programa que inclou més de 60 activitats: circuits, exposicions, el Design Services Market, una conferència de l’emprenedoria creativa segons l’isrealià Ron Arad, el Fòrum d’Inversió de les Indústries Creatives amb emprenedors, la Hackaton for Social Good, l’estrena del documental We Pop Up, així com tallers, presentacions i activitats de networking.

La BDW obrirà les portes de la quarta edició del Barcelona Design Festival, que del 2 de juny al 10 de juliol promocionarà el disseny en els àmbits ciutadà, professional i empresarial, amb l’objectiu de fer visible el potencial de les empreses i els professionals catalans, per tal d’ajudar-los a competir a escala internacional.

Info 137 01 intern bikeEl 4 de juny serà el Dia de l’ecodisseny, amb la conferència El paper estratègic del disseny en l'economia circular' a càrrec de Sophie Thomas, codirectora de Disseny a l'Action Research Centre a RSA. Posteriorment es durà a terme el taller pràctic The Great Recovery workshop.

Del 3 al 6 de juny, smart us convida a gaudir de l'oportunitat de recórrer la ciutat i veure els punts més destacats del disseny i l'arquitectura de Barcelona amb la smart ebike

Els signants Nutcreatives també participen a la BDW amb el workshop Nature loves design. Design loves nature. Un taller on s'explorarà la forma de procedir per millorar el nostre entorn urbà, sent capaços de detectar i analitzar els potencials recursos territorials per inventar noves maneres de relacionar-nos amb ells. 

No hay comentarios: