12 de mayo de 2014

NOUS SIGNANTS I RENOVACIONS DEL COMPROMÍS

Inserció social, recerca, consum, turisme, esport i cultura són alguns dels àmbits de treball de les dinou organitzacions que renoven o s'incorporen a la xarxa de signants.

  
Han signat el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat:

Info136 07 signants internGrinti, botiga on-line d'importació i comercalizació de te verd japonès ecològic. 

Tryp Apolo, hotel de la cadena Meliá Hotels International ubicat a l'avinguda del Paral·lel de Barcelona.

Advanced Leisure Services SL, empresa especialitzada en la gestió i comercialització d’actius turístics rellevants, i en consultoria de gestió i màrqueting per al sector turístic i de lleure. 

-Ouishare, comunitat creativa per a l’economia col·laborativa d'origen francès amb representació a Catalunya.

El Globus Vermell, col·lectiu que té per objectiu fomentar el coneixement de la ciutat i l’arquitectura entre els no-arquitectes mitjançant la imaginació, la reflexió i el debat.

Casal de Barri Congrés IndiansEspai Jove Garcilaso i Centre Cívic Navasequipaments municipals del districte de Sant Andreu.


Han renovat la seva adhesió:

Info136 07 signants intern3Vale de Oro, un blog sobre consum responsable, minimalisme, coaching i felicitat.

SIDA Studi, ONG que treballa en la capacitació de les persones per promoure la salut sexual i la gestió del riscos biològics relacionats.

Centre Cívic Casal de Sarrià i Espai Familiar i Centre Obert Sant Martí.

Associació de Veïnes i Veïns de Roquetes del districte de Nou Barris de Barcelona.

Plataforma d'Entitats de Roquetes, col·lectiu que coordina i dinamitza el teixit associatiu del barri de Roquetes. 

Associació Esportiva 9 Barris, entitat que fomenta l'esport a través de l'organització d'activitats i cursets esportius.

Eurofitness, empresa que gestiona instal·lacions per a la pràctica esportiva, del fitness i el wellness, amb compromís ambiental (construcció sostenible i utilització d’energies renovables, recollida selectiva i minimització del consum energètic).

Info136 07 signants intern2Formació i Treball (FiT), organització que té com a missió la formació i inserció laboral de persones amb especials dificultats personals i sociolaborals per incorporar-se al mercat de treball.

SECE, empresa que dóna serveis de manteniment de l’enllumenat públic amb valors fonamentats en quatre eixos principals: sostenibilitat, eficiència, compromís i experiència. 

Barcelona Centre de Disseny (BCD), centre de promoció i dinamització del disseny com a element estratègic i factor clau d’innovació i competitivitat.  

Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), institució dedicada a fomentar, coordinar, desenvolupar i promoure investigacions en benefici del progrés científic i tecnològic, de caràcter multidisciplinar i multisectorial.


No hay comentarios: