25 de mayo de 2014

L'ACTUALITAT DELS SIGNANTS

Projectes d’educació, publicacions en col·laboració, ofertes i descomptes, aplicacions mòbils... Les iniciatives dels signants cada cop són més diverses. Coneixeu-les i expliqueu les vostres!

La Societat Catalana d'Eduació Ambiental (SCEA) presenta el projecte “De font en font, aprenem de l’aigua”, una proposta d’educació ambiental que fomenta la recerca i l’actuació intergeneracional per conèixer el propi entorn i la seva realitat: les fonts com a valor social i l’aigua com a recurs. La doble intenció de la SCEA, entitat coordinadora del projecte, és fer extensible la proposta arreu del territori i també oferir-la a agrupacions o col·lectius de fora de l’àmbit escolar. Accediu a la web del projecte.
Info 137 07 signants intern2

D'altra banda, la Promoció del Transport Públic (PTP) ofereix avantatges per promoure la mobilitat sostenible entre els quals destaquen: 2x1 o descompte al Cremallera de Montserrat, 2x1 o descompte al Cremallera de Núria, bonus de consum de 40 € al carsharing d'Avancar, 2x1 al tren i entrada al Museu del Ferrocarril de Catalunya. Consulteu els detalls aquí.
 Info 137 07 signants intern

Us recomanem el llibre "No hi ha mala herba", de Pol·len Edicions. L'autor, Jon Marín (Nutcreatives) reflexiona sobre la idea que "les males herbes amaguen, sens dubte, un gran potencial culinari i, el més important, una via extremadament valuosa per apropar l’interès per la botànica a aquelles persones desconeixedores de la gran biodiversitat que hi ha en el nostre país". + informació.
 Info 137 07 signants intern3

Mydestination ha llançat una nova aplicació per a iPad: una guia de viatges. Amb aquesta aportació es cerca fomentar el coneixement i la promoció de la ciutat de Barcelona. + informació.

No hay comentarios: