12 de mayo de 2014

LET'S CLEAN UP EUROPE!

Administracions, empreses, associacions, escoles, universitats... qualsevol organització pot participar dissabte 10 de maig a les operacions de neteja d’espais naturals que tenen lloc en el marc de l’European Clean up Day. Informeu-vos de les convocatòries al vostre territori.



Info136 03 letsclean destacat GMEl proper dissabte 10 de maig se celebra a tot Europa el Clean Up Day. Aquest esdeveniment consisteix en la realització d'operacions de neteja en espais naturals o localitats afectades per abocaments il·legals, per part de ciutadans de l’entorn més proper.

Els objectius són, d'una banda, conscienciar la població de la gran quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada i promoure la seva recollida, i per altra banda, evitar possibles contaminacions i restaurar l’hàbitat i el paisatge. 

Els promotors de l’European Clean Up Day animen les administracions públiques, empreses, associacions, escoles i universitats a organitzar activitats de neteja de residus als boscos, a les platges, rieres... i a la ciutadania a participar en aquestes activitats.

Podeu trobar algunes de les activitats programades per aquest dia a Barcelona al següent enllaç, on es detallen les poblacions i els punts de trobada.

També podeu consultar les webs del Projecte Marnoba, la campanya Fem Dissabte i la campanya Desembruta.

Per a més informació consulteu el web del Clean Up Day.

No hay comentarios: