25 de mayo de 2014

LA MÚSICA MÉS SOSTENIBLE

Anar a un festival de música sostenible, conscient i solidari ara és possible. Bona Nit Barcelona i Jiwapop inauguren la temporada d’estiu amb concerts, exposicions, conferències i gastronomia des de l’òptica de la sostenibilitat. 

Els propers 27, 28 i 29 de juny tindrà lloc la primera edició del JIWAPOP, un festival on es barregen la música, la consciència, la sostenibilitat i la solidaritat. A part de les diverses actuacions musicals (Madeness, Love of Lesbian, Fangoria entre d’altres ) també comptarà amb tallers i conferències (Alejandro Jodorowsky, Elsa Punset, Albert Espinosa) i amb un espai familiar d’accés gratuït amb 200 estands d'exposició, xerrades, art sostenible.

Diverses organitzacions signants col·laboren en una part del festival, com ara Arquitectura Ambiental, que organitza unes jornades d’arquitectura sostenible i bioconstrucció en què també hi participen ponents d’altres entitats de la xarxa. Consulteu el programa

El proper 19 de juliolMenos que Cero organitza la segona edició del festival de música Bona Nit Barcelona, que l’any passat va ser escollit per la organització internacional A Greener Festival com el festival més sostenible d’Espanya del 2013. Enguany continuen amb la mateixa filosofia de crear un esdeveniment més sostenible.

A part de les actuacions musicals on destaquen José González i Jorge Drexler, aquest any ampliaran la seva oferta amb el Bon Dia Barcelona, una oferta cultural per a totes les edats que tindrà lloc a la zona de pícnic del Poble Espanyol i que es desenvoluparà conjuntament amb Drap-Art.

A més, el 18 de juliol se celebraran unes jornades professionals amb conferències sobre:

- El present i el futur dels festivals de música sostenible a tot el món.
- L’evolució cap a formats més respectuosos amb el medi ambient en el sector de la música a Catalunya i Espanya.

Consulteu les bones pràctiques de sostenibilitat que duran a terme dins del festival.
Info 137 02 festivals intern3Info 137 02 festivals intern

No hay comentarios: