12 de mayo de 2014

Recursos sobre contaminació acústica

A més de la recent actualització de recursos educatius del web de la Generalitat de Catalunya, l'SDEA disposa d'una gran varietat de materials per treballar la problemàtica del soroll per a totes les edats.

Ara que comencem a pensar en els projectes que farem el curs vinent, és moment de considerar problemàtiques properes i maneres d'aprofitar-les per l'aprenentatge en el centre. El Servei de Documentació d'Educació Ambiental (SDEA) disposa de nombroses publicacions, materials, equipaments, jocs i recursos varis per tractar aquesta qüestió. Si voleu conèixer-los més a fons, concerteu data per visitar el servei i veure a la mà tot el que us ofereix.
  
Per la seva banda, el lloc web de recursos educatius sobre contaminació acústica de la Generalitat també ha estat actualitzat. S'ha reestructurat el contingut segons tipologies i se n'ha afegit de nou. Destaquem activitats, jocs, tallers, material divulgatiu i unitats didàctiques.

A més a més, també podeu reservar el taller gratuït que teniu als vostres Serveis Territorials. Amb la finalitat de sensibilitzar els escolars d’educació primària i donar-los informació, el Servei de Prevenció de la Contaminació Acústica i Lluminosa del Departament de Territori i Sostenibilitat ha elaborat cinc exemplars d’un taller de prevenció de la contaminació acústica, que els centres educatius poden demanar en préstec. Cada taller consta d’una maleta orella gegant Edward’s Ear, amb sonòmetre, i de tot el material pedagògic necessari per dur-lo a terme de forma autònoma.


20140508 11W.Soroll



No hay comentarios: