12 de mayo de 2014

Ssssplau, no fem tant soroll

El passat 30 d'abril es va presentar aquest projecte que pretén conscienciar sobre la problemàtica de la contaminació acústica en els centres educatius.



En motiu del dia internacional de la sensibilització vers el soroll, el departament de contaminació acústica de l'Ajuntament de Barcelona va presentar, a l'EBM Can Bacardí de Les Corts, aquest nou projecte que arrencarà el curs vinent. A la presentació van assistir 22 persones de 17 centres educatius de l'A21E, interessades a participar el curs vinent.
  
A més de recorda recursos al vostre abast per treballar a l'aula aquesta problemàtica, es va fer un repàs dels recursos que oferirà aquest projecte, els seus objectius, la metodologia, la formació que es farà i el compromís que assumiran els centres participants. Trobareu tota aquesta informació i molta més en la presentació que va acompanyar la sessió.

Tant els centres assistents com els qui no vau poder venir, haureu de formalitzar el vostre interès presentant la fitxa de dades de centreabans del 30 de juny. Quan la tingueu ens la podeu enviar a agenda21escolar@bcn.cat

L'anècdota la van posar els menuts de l'escola bressol ja que, com que estaven fent una becaina en la sala del costat, els assistents a la presentació vam haver de fer la sessió en veu ben baixeta per no molestar-los; més adequat, impossible!


20140508 04W.Soroll





No hay comentarios: