13 de marzo de 2019

Accions per visibilitzar el malbaratament alimentari

La microxarxa "Ens ho mengem tot" ha estat la impulsora d’iniciatives per fomentar l’aprofitament dels aliments a l’Escola La Farigola de Vallcarca i al Col·legi Sant Ramon Nonat.

L’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola La Farigola de Vallcarca ha organitzat diverses activitats per calcular el malbaratament alimentari de la taronja al centre, l’aliment protagonista del mes. Per fer-ho, els infants més petits han descobert primer quin era l’aliment a treballar i, tot seguit, l’alumnat de 3r de primària del centre ha realitzat un estudi per aprendre, entre d’altres, d’on venen les taronges i quina quantitat es malbarata. Per últim, els professionals del lleure del centre han ensenyat l’alumnat a fer una espelma amb la pela de la taronja sobrant i han animat l’alumnat a escriure el procés d’elaboració en un punt de llibre, per tal qude repartir-lo entre tot l’alumnat del centre i que puguin elaborar la mateixa espelma amb les seves famílies.
A continuació trobareu un vídeo on es recull tot el procés i els resultats!


A més, l’alumnat del Col·legi Sant Ramon Nonat ha elaborat aquest vídeo per fer difusió a la microxarxa Ens ho mengem tot, explicar el seu funcionament i els seus objectius.


Enllaços relacionats:

No hay comentarios: