13 de marzo de 2019

Escoles lliures de mercuri

Economia circular, obsolescència programada i canvi climàtic són algunes de les temàtiques dels recursos educatius que s’ofereixen gratuïtament des d’aquest projecte impulsat per l’empresa Casio, membre de Barcelona+Sostenible.
 
Educar en sostenibilitat és responsabilitat de tots, també del món de l'empresa. CASIO és una empresa membre de Barcelona+Sostenible des del 2016, any en què comença un programa educatiu anomenat Escoles lliures de mercuri.
Aquest programa té per objectiu ajudar els centres educatius a transmetre els valors de la sostenibilitat donant-los, de forma totalment gratuïta, uns materials multimèdia i itineraris sostenibles sobre:
L’any 2013 es va iniciar un compte enrere per controlar l'ús del mercuri en productes de consum: el Conveni de MinamataEl mercuri és un metall pesant amb gran impacte per al medi i per la salut de la humanitat. Durant el 2018, es va prohibir la producció, importació i exportació de productes que contenen mercuri com els llums de vapor de mercuri de la majoria de projectors en l'actualitat.

Des de CASIO es vol premiar l'aposta per la sostenibilitat i l'estalvi energètic que suposa dotar a un centre educatiu amb la revolucionària tecnologia de projecció Làser-LED. Aquesta tecnologia és concebuda perquè tingui una llarga durada, i gràcies a aquesta nova tecnologia de projecció consumeix entre un 40 i un 70% menys d’electricitat que un projector convencional.

No us perdeu tot el contingut de valor entorn la sostenibilitat què podeu rebre gratuïtament registrant-vos a Escoles Lliures de Mercuri! Les escoles que s'apunten al programa gratuït Escoles lliures de mercuri, reben tota la documentació necessària per dur a terme els itineraris sostenibles i així, transmetre des del centre educatiu els valors de sostenibilitat i ecologia a l'alumnat contribuint així a l'educació de la societat.

No hay comentarios: