13 de marzo de 2019

Les escoles de Barcelona es coordinen pel moviment Fridays4Future

Un total de 18 centres educatius barcelonins realitzaran el 15 de març diversos actes de suport al jovent europeu que reivindica millores en les polítiques ambientals.
El jovent d’arreu d’Europa s'està mobilitzant sota el moviment de Fridays4future per exigir als governs diàleg amb científics i per demanar més polítiques ambientals que considerin la mitigació del canvi climàtic com un assumpte prioritari en les seves agendes...
El dia 15 de març, aquest moviment ha convocat una manifestació global a diverses ciutats europees, entre les quals es troba Barcelona. En total, 18 centres educatius ja s’estan coordinant per promoure des de la mateixa escola un acte de suport a la crida per la lluita contra el canvi climàtic, en la qual les generacions més joves són les que han pres la paraula. Des de les escoles de la Fundació d'Escoles Parroquials, organitzades en la ecoFEP, l’alumnat sortirà als patits i farà una cassolada a la mateixa hora que la manifestació, cap a les 12.45 h, per tal de fer sentir la veu de la comunitat educativa i de tots els infants i joves que també volen ser escoltats!
Al mateix temps, les persones delegades ambientals llegiran un manifest que estan redactant de manera col·lectiva tots els centres que se sumen a l'acció. A més, cada centre educatiu farà emissions en directe des de les seves xarxes socials.

Si com a centre educatiu esteu interessats/des en sumar-vos a aquesta crida, contacteu a través de les seves xarxes socials de la Revolució Verda i el seu web:

> Twitter Revolució Verda
> Instagram Revolució Verda
> Blog Revolució Verda

Aquesta iniciativa té l’objectiu de demostrar que la sostenibilitat és un dels eixos vertebradors i prioritaris al món educatiu, i està oberta a tothom que s’hi vulgui sumar per ajudar en el redactat del manifest!

Consulta les convocatòries al compte de Twitter de Fridays4Future Barcelona @f4f_barcelona

No hay comentarios: