18 de marzo de 2019

Com comunicar l'economia circular?

La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, membre de Barcelona + Sostenible, ha publicat el dossier “Impulsem l'economia circular i verda! Materials de suport en l'àmbit de la comunicació” per tal d’apropar les principals idees i conceptes de l'economia circular.
 
Aquest document forma part del Pla de treball 2016-2019 d’Economia Circular i Verda al Món Local, promogut per la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat amb el suport de la Fundació Fòrum Ambiental. Els continguts que s’hi presenten s’alimenten de l’experiència dels autors/es així com dels municipis participants en el cicle de tallers organitzat en el marc del mateix pla de treball.
L’objectiu del document és posar a l'abast un decàleg amb les principals idees i conceptes entorn a l'economia circular per tal de facilitar la construcció d'un argumentari per a l'impuls de l'economia circular, tant a nivell d'administració pública com entre el teixit productiu i la ciutadania. Per tant, es tracta d'un document que pot ser molt útil de cara a la comunicació amb diferents grups d'interès. 
En aquest sentit, aporta elements per tal d'animar i/o convèncer als diferents agents, recolzats en evidències que demostren la sostenibilitat (econòmica, ambiental i social) derivada de l'aplicació dels principis i estratègies d'economia circular, així com exemples reals de comunicació.

> Consulta el document " Impulsem l'economia circular i verda ! Materials de suport en l'àmbit de la comunicació per als ens locals".
 

 

No hay comentarios: