13 de marzo de 2019

Celebrem el Dia Mundial de l’aigua

Descobreix la Jornada “Aigua i Educació a Barcelona” i la visita guiada per a personal docent a La Fàbrica del Sol en el marc del Dia Mundial de l’Aigua.​


El Dia Mundial de l’Aigua, va ser declarat per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 22 de de març de 1993, per conscienciar sobre la importància de l’aigua dolça i defensar-ne un ús sostenible. Els objectius de la campanya d’aquest 2019 volen posar el focus d’atenció sobre tres conceptes: sequera, estalvi i eficiència. En el marc d’aquesta efemèride, s’organitzen diverses activitats especialment dirigides al sector educatiu:

Visita a La Fàbrica del Sol
En motiu del Dia Mundial de l’Aigua, s’organitza una visita guiada de l’edifici demostratiu per parlar del consum d’aigua, descobrir què és l’aigua virtual i aprendre mesures d’estalvi per fer el nostre dia a dia més sostenible, especialment dedicada al professorat.

Xarxa Aigua Educació i Comunitat
La Quarta Jornada “Aigua i Educació Barcelona”, organitzada per la Societat Catalana d’Educació Ambiental i la Diputació de Barcelona, tindrà lloc el dissabte 23 de març a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova.
La primera part de la jornada constarà en presentar diversos programes que tenen l’aigua com a eix estratègic. A continuació, representants de programes educatius en clau de sostenibilitat, com Escoles + Sostenibles, presentaran algunes de les seves propostes. Finalment, es farà un trasllat en autocar per poder assistir a la Festa AiguArt, una festa familiar que se celebrarà al Convent de Sant Agustí.
Podeu consultar totes les activitats adreçades al públic general fent clic aquí. A més, també podeu donar una ullada als recursos que la Diputació de Barcelona ha recopilat per a aquesta efemèride

No hay comentarios: