9 de febrero de 2014

Amb la casa sí que s'hi juga

El Col·legi d'Aparelladors ofereix un taller gratuït per a alumnat de cicle mitjà i superior per tractar qüestions d'eficiència energètica a través d'experiments i exemples pràctics.

La Unitat de Rehabilitació i Medi Ambient del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona (CAATEEB) ha creat un seguit d'eines per sensibilitzar sobre el paper que tenen els habitatges en l'estalvi energètic. Una d'aquestes eines és un taller dirigit a alumnat d'entre 8 i 12 anys per tractar temes d'eficiència energètica a través d’experiments senzills i exemples pràctics. Aquest taller és gratuït, dura 1 hora i mitja i compta amb el servei d'un monitor.
  
Una altra eina que complementa aquest taller és el joc interactiu Amb la casa sí que s'hi juga. Un joc pensat per entendre com rehabilitar un habitatge, millorar el confort i reduir els consums energètics. Aquest joc també el trobareu al lloc web de difusió Test Energia, juntament amb una altra eina de sensibilització: l'AutoTest Energia. Aquest aplicatiu virtual convida a l'usuari i aportar dades del seu habitatge i donar el seu correu electrònic perquè el CAATEEB faci una estimació de la qualificació energètica. Tot i no ser un recurs autònom i que, per saber el resultat, cal donar dades personals, són interessants els consells i idees que va explicant a mesura que anem avançant.


20140206 12W.CAATEEB

No hay comentarios: