9 de febrero de 2014

Experimentem al Col·legi Sant Lluís

L'alumnat de secundària munta el compostador lliurat per l'Agenda 21 Escolar i ho explica per Internet a la resta de la comunitat.


En el blog del Col·legi Sant Lluís, anomenat Experimentació transversal, es fa difusió de moltes de les activitats i actuacions que es porten a terme en el centre. S'actualitza molt sovint i es pengen nombroses imatges perquè la comunitat estigui informada. A més a més dels excel·lents treballs de plàstica del curs passat, hi trobem informació sobre les noves taules de conreu d'aquest curs, la utilització de l'energia solar per cuinar, l'observació dels efectes de la gravetat, els treballs al laboratori, la tinta invisible, la conductivitat o l'erosió de l'aigua.

Una de les darreres notícies ha estat el muntatge i la preparació d'un vermicompostador lliurat per l'Agenda 21 Escolar a través del programaCompostem i Aprenem. L'alumnat de 3r d'ESO ha estat l'encarregat de fer el muntatge. «Un vermicompostador és semblant a un compostador convencional però funciona mitjançant l'acció d'uns cucs especials. Aquests anèl·lids són els encarregats de transformar les restes de menjar de cuina en matèria orgànica per a adob.»
  
20140206 09W.SantLluis

No hay comentarios: