23 de febrero de 2014

Formem part d’un projecte internacional

9 centres de l’A21E de Barcelona fem camí cap a la III Conferència Catalana Tinguem Cura del Planeta, que tindrà lloc el proper 2 d’abril a Sabadell. Voleu saber què estem fent?


Els instituts Narcís Monturiol, Joan Brossa i Josep Pla, el Col•legi Sant Ramon Nonat i les escoles Pia de Sant Antoni, Pia de Sarrià – Calassanç, Frederic Mistral/Tècnic Eulàlia, FEDAC Sant Andreu - Mare de Déu de la Mercè i Els Arcs són els 9 centres de l’Agenda 21 Escolar de Barcelona que enguany participen en el Tinguem Cura del Planeta.
  
Durant el primer trimestre, mitjançant la guia metodològica del projecte, els centres han diagnosticat l’estat del centre, han escollit les accions que duran a terme durant aquest curs i finalment han elaborat un pòster amb les accions que han desenvolupat posant èmfasi en els actors que els han ajudat. Tot aquest treball els servirà perquè el proper 2 d’abril, 4 delegats escollits per centre es trobin a la III Conferència Catalana amb un total de 35 centres de tot Catalunya per intercanviar les diferents propostes.

El proper 2 d’abril se celebrarà al Parc Central del Vallès (C/ de Ramon Albó, 1, Sabadell) la III Conferència Catalana Tinguem Cura del Planeta. Aquesta trobada serà un punt d’inflexió en el procés que estan seguint els centres que participen en aquest projecte global, ja que els permetrà intercanviar les accions que s’han proposat dur a terme responent a uns reptes socioambientals locals detectats prèviament. En aquesta trobada, també reflexionaran sobre el concepte de canvi, faran tallers comunicatius i s’escolliran els delegats que participaran en la Conferència Estatal que se celebrarà el novembre de 2014 a Barcelona.

Després de la conferència catalana del proper 2 d’abril i de la conferència estatal del 12 al 15 de novembre de 2014, també es preveu una conferència Europea, la primavera de 2015. Pel que fa al procés europeu, s’ha actualitzat la web, que inclou un mapa dels centres implicats així com molta informació referent al projecte i a les diferents comunicacions que s’han anat fent.

20140219 02W.TCP

No hay comentarios: