23 de febrero de 2014

Un hotel d’insectes a l’hort de Turull

Els alumnes de 6è de l’Escola Montseny hem instal·lat un hotel d’insectes com a estratègia per afavorir la biodiversitat d’un entorn proper a l’escola.


«Els alumnes de 6è de l’Escola Montseny, amb en Lluís, hem instal·lat a l’hort de Turull l’hotel d’insectes que ens va regalar el conservador del Jardí Botànic. Està construït amb un tub de metacrilat i és ple de canyes, tiges de saüc i d’esbarzer de diferents diàmetres. L’hem instal·lat en una de les tanques metàl·liques de l’hort, just a sobre del jardí de papallones, on actualment hi tenim les plantes de flor. Tant l’alumnat de cicle superior com el d’infantil que el visitem l'hort setmanalment estem a l'espera  que el temps millori, i amb l'expectativa de quina serà l'ocupació que tindrem».
 
Per altra banda, des de l'Agenda 21 Escolar, també us convidem a conèixer el projecte Urban Bees, una iniciativa per acostar el món de les abelles i vespes a la ciutadania en general i, sobretot, als espais verds urbans.
 
Finalment, si voleu aprendre com construir-vos un hotel d'insectes, no us podeu perdre el taller gratuït que es farà el diumenge 23 de març, de 10.30 a 13.00 hores al parc de Can Solei i Ca l'Arnús (Badalona). Amb materials molt senzills aprendreu a bastir un hotel d'insectes al costat del jardí de les papallones. Coneixerem el seu paper en la millora de la biodiversitat del parc i plantarem algunes plantes pròpies d'aquest espai.


20140219 08W.Montseny

No hay comentarios: