23 de febrero de 2014

Enxarxeu-vos!

Els centres educatius que impartiu cicles formatius esteu convidats a participar en aquesta trobada de treball en xarxa amb entitats signants del Compromís.



Aquesta trobada tindrà lloc el dia 7 de març, de 8.30 a 12.30 hores, a la Sala Moragues del Born Centre Cultural (pl. Comercial, 12) i hi participaran empreses i entitats signants de l’Agenda 21 de gran diversitat de camps professionals. Es tracta d’una sessió per treballar en xarxa per facilitar el coneixement, els vincles i les sinergies entre signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, en el qual els centres de l’A21E també hi formeu part.

Per aquest motiu, us convidem especialment al centres amb cicles formatius ja que representa una oportunitat per conèixer possibilitats depràctiques en empreses. La trobada també pot ser profitosa per acostar els estudis de treballs de recerca o projectes escolars al món empresarial i les experiències amb casos reals.

Per assistir cal emplenar el formulari que trobareu en el lloc web de l’A21, en el qual haureu d’explicar breument el vostre projecte i quines preferències de connexió espereu amb altres entitats.

20140219 11W.Networking

No hay comentarios: