23 de febrero de 2014

El repte d'aprendre

L'Escola d'EE ASPASIM us anima a participar en una jornada tècnica, el proper 3 d'abril, sobre l'escola inclusiva a Catalunya.



L'Escola d'EE ASPASIM us anima a participar en una jornada tècnica, el proper 3 d'abril, sobre l'escola inclusiva a Catalunya

En el marc de les activitats de celebració del seu 75è aniversari, l'Escola d'EE ASPASIM celebra aquesta jornada per debatre allò que cal per construir escoles que responguin a les necessitats d'aprenentatges de l'alumnat independentment de la seva condició o discapacitat. Entre algunes de les coses que es tractaran hi haurà l'establiment de principis clars, el marc d'acció comú, la importància de la voluntat política per liderar el procés al llarg de les etapes educatives, la formació i el reconeixement.
  
L'acte es farà el 3 d'abril a l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears (c/ Major de Can Caralleu, 1-7). Aquesta activitat està adreçada a docents, formadors, famílies, pedagogs, psicòlegs, educadors, treballadors socials, estudiants, alumnes, equips de suport específics i entitats del sector.

Si esteu interessats en aprendre sobre el món educatiu que envolta els infants i joves amb necessitats de suport més intenses, no us ho podeu perdre. També podeu presentar les vostres experiències en comunicacions o pòsters; seguiu les instruccions següents. Per inscriure-us, feu servir el formulari següent.


20140219 09W.Aspasim

No hay comentarios: