7 de mayo de 2017

Completada la lletra del rap!

El grup musical Xiula i quatre centres d’educació secundària han treballat conjuntament per unir totes les aportacions de les escoles de la xarxa en les estrofes del rap de la cançó d’Escoles + Sostenibles.

El passat 20 d'abril 28 joves de quatre centres educatius de la xarxa es van trobar amb el grup musical Xiula per col·laborar en l'elaboració del rap de la cançó d'Escoles + Sostenibles. L’alumnat del col·legi Sant Ramón Nonat, de l'Institut Quatre Cantons, de l'Institut Fort Pius i de l'Institut Joan d'Àustria van passar tot el matí fent ús del ritme i la imaginació.
La jornada va començar amb dinàmiques per estar presents en l'aquí i l'ara i despertar la creativitat amb exercicis per millorar la capacitat d'improvisació i complementació de rimes. Un cop apreses les bases del rap, per grups van elaborar propostes d'estrofes a partir dels textos que les escoles de la xarxa heu estat enviant. Finalment, les van gravar per tal que puguin ser aprofitades en l’himne acabat de les Escoles + Sostenibles. Feu un cop d'ull al vídeo!
La versió final del rap, fruit de totes les aportacions rebudes, del que va emergir de la sessió del dia 20 i del retoc final del grup Xiula, es presentarà a l'acte de cloenda del curs 16-17, que se celebrarà el dia 13 de juny. No us ho podeu perdre!


No hay comentarios: