7 de mayo de 2017

· Escola Baró de Viver ·

Per a l'entrega d'embolcalls al nostre centre, un parell de mestres vam fer un petit teatre-performance a les classes on repartíem els embolcalls després d'haver quantificat els residus que es generaven a l'esmorzar. També vam visualitzar uns breus vídeos sobre la importància de la reducció i reciclatge dels residus. A més a més, una setmana abans de repartir-los vam entregar una carta de compromís a cada nen o nena en què explicàvem el que anàvem a fer que, si es comprometien, havien de signar algun familiar i l'alumne en qüestió.
Després del dia de l'entrega, vam anar classe per classe, com si fórem del consorci d'educació, amb les cartes de compromís i vam fer un acte "solemne" entregant individualment l'embolcall a cada nen que havia portat la carta de compromís. També explicàvem com es feia servir i avisàvem que, com que altres nens no l'havien pogut tenir, el "consorci" ens havia dit que realitzéssim revisions aleatòries per veure si es complia aquest compromís i, si no era així, tornaríem a enviar una carta a la família perquè tornessin l'embolcall.
Per altra banda, les classes de 3r i 4t han fet tríptics explicant la importància del reciclatge i la reducció de residus i ho han explicat a l'alumnat del cicle superior. També els van oferir una carta de compromís per intentar reduir els residus i reciclar.

No hay comentarios: