13 de mayo de 2017

S'apropa la Setmana de la Natura

Activitats de voluntariat, sortides guiades, exposicions, tallers, concursos... ja hi ha prop d’un centenar d’activitats preparades per gaudir de la Setmana de la Natura del 2 a l’11 de juny. Us ho perdreu?

La Setmana de la Natura (SN), que s’emmarca Dia Mundial del Medi Ambient (dilluns, 5 de juny), és un moment de l’any en què tothom pot contribuir a la conservació de la natura i el medi ambient. L’objectiu d’aquesta data assenyalada és organitzar i donar visibilitat a les activitats vinculades a la natura per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la natura i el territori. Aquest any, se celebrarà del 2 a l’11 de juny arreu de Catalunya.
L’esdeveniment està obert a tot tipus d’entitats: des de les empreses més grans fins a les més petites, ja que totes tenen un paper molt important en la conservació de la natura.
 
COM PODEN PARTICIPAR LES ORGANITZACIONS DE LA XARXA?
Hi ha moltes opcions per participar-hi, només cal que trobeu la que s’ajusti millor als vostres interessos:
1- Cada vegada són més les empreses que aposten per impulsar el voluntariat ambiental corporatiu amb la finalitat d’involucrar i promoure la participació dels seus empleats a través de la dedicació del seu temps, capacitats i talent a causes, projectes i organitzacions sense ànim de lucre. Així doncs, la primera opció és organitzar com a empresa una activitat de Responsabilitat Social Corporativa durant la SN’17 i publicar-la al web de la Setmana de la Natura.
2- Impliqueu-vos en un projecte de conservació i voluntariat ambiental. L’organització de la SN ha seleccionat 5 activitats centrals de voluntariat ambiental com a actes centrals. La vostra organització pot col·laborar amb un d’aquests 5 projectes de conservació de la natura tot fent un donatiu o col·laborant en espècies.
3- Col·laboreu per a portar la natura a les escoles. Durant la SN es vol implicar als nens i nenes de les escoles de Catalunya. La vostra empresa els pot donar un cop de mà per portar la natura a les escoles. Com?
  • Ajudar a fabricar els braçalets #setmananatura perquè tots els nens i nenes de les escoles en puguin tenir un.
  • Col·laborar en el premi “Natura a les escoles”: se sortejaran 3 premis per valor de 500€* cadascun per fer tres tallers de natura de la mà d’entitats ambientals a les escoles guanyadores!
Totes aquelles empreses col·laboradores amb la SN rebran visualització al web i seran mencionades a les xarxes socials i en mitjans de comunicació sempre que sigui possible. A més, a tots els participants a la SN es regalarà un braçalet solidari #setmananatura de cotó natural i elaborat per Maresmon, una entitat sense ànim de lucre que treballa amb dones en risc d’exclusió social. Feu-vos una fotografia amb el braçalet durant la vostra activitat i participeu al concurs de fotos #setmananatura a través de twitter o instagram!
Contacte: info@setmananatura.cat / 93 886 61 35
CICLE PETITS GEGANTS A LA FÀBRICA DEL SOL
En el marc de la Setmana de la Natura, la Fàbrica del Sol presenta una proposta de tallers per promoure un creixement espontani del verd urbà: art, infraestructura verd i ciència es combinen en el cicle “Petits Gegants”, pensat tant per a petits com per a grans. Les sessions es realitzaran del 13 de maig al 7 de juny.

No hay comentarios: