13 de mayo de 2017

Propostes per a una mobilitat sostenible i segura

Presenteu la vostra activitat a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i ompliu els aparcaments de vida amb el Park(ing)day, iniciatives que es celebraran entre el 16 i el 22 de setembre a la ciutat de Barcelona

Barcelona s’adhereix un cop més a la celebració europea de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que es farà del 16 al 22 de setembre de 2017. Durant aquest període (el qual abraçarà les setmanes anterior i posterior) a la ciutat es duran terme activitats diverses que tenen per objectiu fomentar la mobilitat més sostenible, segura i saludable. Dins de la Setmana, el dia 22 de setembre se celebrarà el Dia mundial sense Cotxes.
 
Com podeu participar-hi?
La vostra entitat, empresa o administració pot unir-se a aquesta celebració amb la inscripció d’activitats de sensibilització i la promoció de la mobilitat sostenible i segura i, d’aquesta manera, emmarcar-la dins aquesta setmana. Caminades, rutes, bicicletades, exposicions, xerrades, curses de transport, festivals, fires, etc. són alguns exemples d’activitats que s’inclouran programació de la Setmana, de la qual es farà una àmplia difusió.  
 
> Inscripcions de les activitats (obertes fins el 31 de maig)

El Park(ing)day a Barcelona
Com ja és habitual, una de les accions de la Setmana serà el Park(ing) Day, una iniciativa  de reivindicació d’una ciutat més verda i humana mitjançant la transformació temporal de places d’aparcament que es celebrarà el 15 de setembre a Barcelona. Aquest esdeveniment es realitza a més de 200 ciutats de tot el món, en què diverses entitats i la ciutadania en general transformen les places públiques d’aparcament de cotxes. Aquests espais es convertiran en parcs, jardins i altres formes d’espai públic, amb l’objectiu de donar a conèixer la necessitat d’un model de ciutat diferent, més verda, amb més biodiversitat, amb menys contaminació i dissenyada per a les persones.
L’any passat 13 entitats membres de la xarxa van participar amb les seves accions al Park(ing) Day de Barcelona
Per participar-hi, poseu-vos en contacte amb l’organització a través del correu bcnparkingday@gmail.com.
+ INFO  

No hay comentarios: