25 de noviembre de 2012

L’Apropa’t als parcs de l’Escola IPSI

Els alumnes de 4t de primària de l'Escola IPSI hem iniciat un projecte per fer més nostre la placeta Maria Mercè Marçal que es troba en un interior d'illa de l'Eixample de la nostra escola. Aquesta placeta l’utilitzem com a pati i com a zona de joc quan sortim de l'escola. Ens hem proposat un objectiu: com hauria de ser la placeta dels nostres somnis?
El primer que hem fet és un treball d'observació per analitzar com és. Des de la classe hem observat la placeta i hem fet una llista de les coses que hi ha. Després ens hem preguntat què ens agradaria que hi hagués: un sorral, uns gronxadors, un jardí aromàtic, un terra tou, unes taules per jugar.... Somniar no és dolent!
I per fer la feina ben feta no podríem oblidar-nos de pensar en què hauríem de millorar. Per això, ens hem plantejat quins problemes té: hi falten escombraries, una bona ombra per quan fa sol, un terra que no faci tant de mal...
Perquè el nostre objectiu és que la volem cuidar, que ens hi volem implicar i que volem aconseguir la placeta dels nostres somnis.
Alumnes de 4t de l'Escola IPSI


 21/11/2012

No hay comentarios: