25 de noviembre de 2012

Uniu-vos al procés Tinguem Cura del Planeta

La Conferència Internacional de Joves Tinguem Cura del Planeta és un procés que convida joves de tot el món a reflexionar i actuar per millorar el planeta. És un procés educatiu que busca el compromís i la responsabilitat per superar la crisi social i ambiental. Un procés interactiu entre joves d’entre 13 i 16 anys de diferents localitats, regions, països o continents que aprenen i actuen units per un objectiu comú. En aquest camí també es construeix l’aprenentatge en el qual els joves es reuneixen, deliberen sobre els temes proposats i escullen representants que han de comunicar les idees acordades en diferents espais d’intercanvi.

Per tal de donar continuïtat a aquest procés, hem decidit dotar-lo d’una altra dimensió temporal i convertir-lo en un projecte més ampli de tres anys. Això us permetrà tenir més temps per desenvolupar cada pas i aturar-vos en els punts que creieu importants. Per tal d’ajudar-vos en tot aquest procés us avancem que properament tindreu disponible la Guia Pas a Pas, i un vídeo entenedor i resumit amb testimonis de professorat i alumnat que ja han participat en d’altres cursos.

Per aquells centres que vulgueu promoure la participació de l’alumnat de secundària, us animem a posar-vos en contacte amb nosaltres i us explicarem per on començar.


 21/11/2012

No hay comentarios: