17 de noviembre de 2012

SIGUEM RESPONSABLES I EXPLIQUEM-HO!

L’Associació +Responsables us ofereix una etiqueta que certifica la responsabilitat social de la vostra activitat. 
L'objectiu d'aquesta l'Etiqueta Responsable és ajudar a posar en valor les empreses i organitzacions que aposten per la gestió socialment responsable. Per poder accedir a ella cal una actuació transversal i transparent de l'empresa o organització dins dels àmbits econòmics, socials i mediambientals (10+1 criteris).

L'etiqueta permet explicar els compromisos responsables de forma molt senzilla i es pot utilitzar per identificar els vostres productes, serveis i pàgines web i/o comunicacions, ajudant-vos a posar en valor i a diferenciar-vos per les vostres bones pràctiques. A més a més, disposareu d'un codi QR personalitzat. Els compromisos i accions es poden convertir a  en un document a mode d’informe de responsabilitat social (en format pdf).

Per accedir a l'etiqueta cal que reflectiu els vostres 10+1 compromisos, així com els vostres objectius de futur, mitjançant un formulari de sol·licitud. L'etiqueta compta amb un espai web on es presenten i posen en valor totes les empreses que ja han accedit a aquest distintiu, i on es fan públics els seus compromisos. A més a més, les empreses i organitzacions que accedeixin al distintiu, tindran un espai de visibilització preferent durant la Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, a través de la participació a la fira, les diferents activitats programades i en les jornades de portes obertes.

L'etiqueta és d’accés gratuït per a les empreses o organitzacions sòcies a l'Associació +Responsables. Per a qualsevol dubte o ampliació d'informació no dubteu en posar-vos en contacte a través del correu electrònic asociacionmasresponsables@gmail.com o del telèfon 93 178 08 75.


Publicat el 30/10/2012

No hay comentarios: