25 de noviembre de 2012

Una mirada crítica als mitjans de comunicació

El portal AulaMèdia és un referent sobre educació en comunicació, amb aportacions de professorat i investigadors especialistes. Hi podeu trobar articles de reflexió, reculls de materials i recursos didàctics per treballar i aprofundir en aquesta temàtica. AulaMèdia també organitza jornades de formació d'educació en comunicació i xerrades.

El proper 28 de novembre a les 18.00 hores, AulaMèdia organitza una taula rodona sobre educació mediàtica, com mirar-la, escoltar-la i, sobretot, opinar. L’assistència és gratuïta, però cal inscripció prèvia. Als assistents, se’ls lliurarà un exemplar del DVD “Una mirada Crítica. Un (des)enfoc sobre els mitjans de comunicació” on es vol reflexionar sobre la funció social del periodisme.

Per a tots els centres que esteu desenvolupant actuacions relacionades amb la publicitat, el periodisme, l’actualitat social i, en definitiva, la comunicació, us ho recomanem. En aquest sentit també us recordem que disposeu de la Maleta de Comunicació, un recull virtual i físic d’eines i estratègies per treballar la comunicació en el centre.

Més informació sobre l’acte i tràiler del DVD “Una mirada crítica”


 20/11/2012

No hay comentarios: