25 de noviembre de 2012

Us invitem a...

... aprofitar els mercats d’intercanvi de roba que aquest mes de novembre estan tenint lloc a tots els districtes. En el marc de Renova la teva roba, els centres de Sant Andreu i Ciutat Vella encara sou a temps d’acostar-vos als punts de recollida.

... mirar els possibles avantatges de l’aplicatiu gratuït que ofereix Granola Enterprise per avaluar el consum energètic del vostre equipament informàtic. Una vegada detectats els malbarataments i la penjada ecològica, Granola ofereix un servei d’optimització i estalvi energètic de fins el 35% mitjançant un programari específic.

... visionar els reportatges del programa Escarabajo Verde, de TV2. Entre la gran quantitat que trobareu en el seu web, us recomanem el que parla sobre l'us de es bicicletes a Barcelona i la importància d’aquest transport per a la salut, la reducció de la contaminació i millorar la mobilitat. Són els bicívics!

... assistir a la xerrada informativa de l’Agència Pública de Salut de Barcelona que es farà a l’Espai Jove La Fontana (c/ Gran de Gràcia, 190-192) per tractar la problemàtica de l’augment de població dels coloms al districte de Gràcia. Serà el 3 de desembre a les 17.30 hores. Per informar-vos us recomanem aquest estudi sobre les malalties associades al colom roquer i al gavià argentat.

... afegir-vos i difondre la campanya Ni un pez por la borda que pretén, mitjançant la informació i l’actuació, canviar les legislació europea actual que permet que centenars de milers de tones de peixos morts siguin malbaratats cada any. Són els anomenats rebuigs. A més del manifest i articles, trobareu vídeos i referències audiovisuals que tracten aquesta problemàtica.

... a enviar alguna fotografia que tingueu sobre com aprofiteu el menjar i eviteu el malbaratament al concurs de la campanya De menjar, no en llencem ni mica! abans del 25 de novembre. De premi rebreu un lot de productes per conservar els aliments. Informeu-vos de tot fent clic aquí.


 20/11/2012

No hay comentarios: