21 de abril de 2016

ORGANITZEM ESDEVENIMENTS + SOSTENIBLES!

Què cal tenir en compte a l'hora d'organitzar un esdeveniment? Els dies 3, 5 i 10 de maig s’ofereix a Torre Jussana una formació per a associacions sobre planificació, realització i ambientalització d’actes.

Les dates, el públic, els recursos, el pressupost, els espais, la comunicació, el personal... Perquè un esdeveniment sigui un èxit cal tenir en compte aquestes i moltes altres peces, sense oblidar la sostenibilitat en tots els passos.

Info 179 07 esdeveniments intern2L’equipament Torre Jussana, Centre de Serveis a les Associacions, organitza la formació “Organització d'esdeveniments: tot el que cal tenir en compte per tal que siguin un èxit” amb l’objectiu d’oferir tècniques i recursos per al bon desenvolupament dels actes. Aquest curs s’adreça a equips tècnics de les associacions de Barcelona que organitzen i produeixen esdeveniments de tot tipus.

La formació s’impartirà de la mà de Letícia Falcato, responsable de comunicació i coordinadora de projectes de Tasca. A més a més, una de les sessions del curs serà a càrrec de la Secretaria Tècnica de Barcelona + Sostenible, en la qual es donaran pautes per aprendre a ambientalitzar un esdeveniment i fer-lo més sostenible.

Les dates de la sessions seran el 3, 5 i 10 de maig, de 10:30 a 13:30 h. Les inscripcions romandran obertes fins al 25 d’abril. 

Consulta el programa complet 

Info 179 07 esdeveniments intern

No hay comentarios: