17 de abril de 2016

V Conferència Catalana Tinguem Cura del Planeta

Joves d’arreu de Catalunya es trobaran el 27 d’abril per reflexionar sobre les problemàtiques ambientals i intercanviar les accions desenvolupades al seu centre.



 
2016.13.04.01.Confint interna 2El proper 27 d’abril, 130 joves d’arreu de Catalunya es trobaran a l’Espai Jove la Fontana de Barcelona per reflexionar sobre els problemes ambientals locals i intercanviar les accions que han desenvolupat al seu centre educatiu. 

Aquest any participaran 32 escoles, 10 de les quals pertanyen a la xarxa Bcn Escoles + Sostenibles: FEDAC Mare de Deu de la Mercè, Escola Pia Sant Antoni, Col·legi Sant Ramón Nonat, Escola Pia de Sarrià- Calassanç, Institut Joan Brossa, Escola Frederic Mistral, Escola Els Arcs, Institut Príncep de Girona, Col·legi Princess Margaret i Col·legi Pare Manyanet.

En aquesta V Conferència Catalana "Tinguem Cura del Planeta" també es faran diferents tallers, dinamitzats per experts, sobre consum responsable (Escola de Consum de Catalunya), biodiversitat (Departament d’Ecologia, Universitat de Barcelona), mobilitat sostenible (VAIC), malbaratament alimentari (Espigoladors/es) i qualitat ambiental (ZeroHub). 

Com a novetat d’enguany, a cada centre se li ha assignat un altre centre d’un territori diferent amb el qual hauran de dissenyar una acció conjunta que duran a terme al llarg del tercer trimestre. També s’escolliran els delegats de Catalunya que aniran a la Conferència Estatal, que se celebrarà a La Rioja aquest mes de novembre.


Podeu consultar el programa de la V Conferència Catalana "Tinguem Cura del Planeta" aquí.

Estem segurs que serà una jornada molt profitosa per a tots i totes. Un cop realitzada la conferència, us mantindrem informats dels resultats obtinguts!


20150506 01W.CloendaSubvencions pel curs 2014-15
     2016.13.04.01.Confint interna


No hay comentarios: