9 de marzo de 2013

Els bombeta verda al Catacrac

A l’Escola Torrent de Can Carabassa ha vingut un equip del programa Catacrac, de BTV. Aquest programa, fet pels infants i dirigit per un públic infantil, recorre la ciutat fent visites a escoles, museus, teatres i descobreix activitats a l’abast dels més petits. Els protagonistes que explicaven les actuacions que fan en el centre van ser els nens i nenes de l’escola. Segons paraules d’una de les mestres responsables: «La gent de BTV, encantadors, no hi va haver cap problema, van fer exactament el que els vam suggerir. En el vídeo consta la reunió dels bombeta verda, tots els cursos van parlar d’alguna cosa, apareix el suro informatiu i l’activitat del Punt Verd Mòbil Escolar (PVME). La resposta de la canalla va ser sensacional».

En el vídeo, apareixen els infants de l’escola explicant les reunions dels representants de cada classe, el funcionament del compostatge, la recollida selectiva, l’aprofitament de materials de rebuig per fer joguines i la campanya de difusió interna per l’arribada del PVME al qual hi han llençat tota mena de deixalles (piles, aparells electrònics, envasos, utensilis metàl·lics, etc.).

Per veure el reportatge, entreu al web de Catacrac i busqueu el programa del 3 de febrer de 2013. Trobareu la notícia entre els minuts 18’20’’ i 22’30’’.

També podeu llegir la notícia a l’esplèndid blog del centre, on també hi trobareu informació sobre el compostatge, la cartellera informativa, els residus i les plantes aromàtiques.


 20/02/2013

No hay comentarios: