9 de marzo de 2013

NTERVIDA OFEREIX EL SEU CATÀLEG D’ACTIVITATS

Intervida és  una ONG internacional de cooperació al desenvolupament que actua localment amb les comunitats per promoure el canvi social sostenible a través de la millora de les condicions de vida de les poblacions vulnerables, en especial de la infància, incidint en les causes de la pobresa i les desigualtats.
Us presentem el seu catàleg d'activitats, un aparador de les accions de sensibilització que Intervida vol oferir a ens locals, equipaments culturals i esportius com biblioteques, centres culturals, universitats i poliesportius i espais públics on se celebrin jornades solidàries sigui en format de festa, fira o convenció. En alguns casos, fins i tot, també poden ser un complement per al desenvolupament en el sector educatiu més formal: els centres educatius de primària i secundària.
Exposicions de franc:

- Exposició de siluetes: ELS DRETS DE LES NENES I DELS NENS
- Exposició fotográfica: L’EXPLOTACIÓ LABORAL INFANTIL Bangla Desh 5 anys després
- Exposició de cubs: L’EDUCACIÓ, CAMÍ DE FUTUR
- Exposició de cartró: INFÀNCIA COLOMBIANA REFUGIADA A L’EQUADOR
- Exposició amb roller: FAM 0
- Exposició amb plafons: LA VIDA ÉS A L’AIGUA
- Exposició fotográfica: MIRADES AL SUD
Reportatges i xerrades

- El treball infantil a Bangla Desh
- La vida és a l’aigua -6 vídeos d’1 minut de durada cadascun
- Els drets de les nenes i dels nens
- Fam 0
- Mirades al Sud
Activitats de sensibilització 

La mateixa guia inclou activitats i tallers per realitzar amb infants i adults. Els oferim de manera no presencial per part d’Intervida però, si algun dels nostres voluntaris es troba disponible, ell mateix podrà realitzar l’activitat també de franc.

- Drets dels infants
Diverses activitats per descobrir els drets dels infants: esquetxos, jocs, collage, etc.

- Jocs i reciclatge
Projecte dedicat a la reutilització de material de rebuig per a donar-li un segon ús, en aquest cas, didàctic i lúdic. Es construeixen jocs de taula i jocs tradicionals de carrer d’arreu del món i moltes coses més utilitzant aquest material sobrer.

- Educació, camí de futur
Joc de sobretaula amb una sèrie de proves (preguntes, endevinalles, mímica...).
La finalitat general del joc no és només sensibilitzar els jugadors sobre la situació general que viuen els infants dels països on treballa Intervida sinó que, després de participar i divertir-se, els participants adquireixin un compromís personal.

+ informació 



Publicat el 20/02/2013

No hay comentarios: