25 de marzo de 2013

PENSA, ALIMENTA’T, ESTALVIA

Com cada any, el 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient per fer palesa la necessitat de promoure l’acció positiva a favor del medi ambient. Enguany, el Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA) proposa com a lema de la jornada “Pensa, alimenta’t, estalvia”, coincidint amb el nom i el propòsit de la campanya contra el malbaratament alimentari endegada pel PNUMA i l'Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació (FAO), amb el suport del Repte de Fam Zero del Secretari General de les Nacions Unides.
A Barcelona, en el marc del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat i arran de la demanda dels signants de fer sortir l’Agenda 21 al carrer, ja fa dos anys que les organitzacions de Barcelona difonen de manera conjunta les seves activitats entorn al Dia Mundial del Medi Ambient. Aquest any es vol mantenir aquesta difusió conjunta, tant d’activitats relacionades amb el malbaratament alimentari com d’altres temàtiques, i a més a més recollir altres propostes d’acció de la xarxa de signants.
Per tal de preparar aquestes accions, el dijous 11 abril, a les 18 h, s’organitza una sessió a la Secretaria de l’Agenda 21 (c. Nil Fabra, 20) oberta a tots els interessats. Properament rebreu la proposta concreta, però podeu anar-vos reservant la data a l’agenda. Podeu demanar més informació o adreçar qualsevol consulta aagenda21@bcn.cat, tel. 93 256 25 93.
Més informació:
Dia Mundial del Medi Ambient 2013: www.unep.org/spanish/wed/
Campanya Mundial “Pensa, alimenta’t, estalvia: redueix la teva petjada alimentària”:www.thinkeatsave.org/es/
Dia Mundial del Medi Ambient 2012 a Barcelona: www.bcn.cat/diamediambient

 
Publicat el 22/03/2013

No hay comentarios: